Wie ben ik?

Anne Guidicelli, Strategisch Gesprekshypnose Practitioner – PTR, HypnoBirthing Practitioner, IMHEB Trainer, Auteur van hypnotische verhalen, en toekomstig sofroloog, hier zijn een paar termen die mijn professionele activiteit bondig samenvatten.

Voor degenen die de voorkeur geven aan het korte verhaal…

Enkele jaren geleden besloot ik een beslissende wending aan mijn beroepsloopbaan te geven door mij op zachte en alternatieve therapie te richten.

Opgeleid in strategische gesprekshypnose, is de wens om kwetsbare mensen te begeleiden mettertijd sterker geworden. Talrijke aanvullende opleidingen en specifieke workshops op het gebied van mijn activiteit hebben mij in staat gesteld mijn kennis te verdiepen en mijn vaardigheden te verfijnen.

Na enkele jaren praktijk, wilde ik een ander middel ontdekken dat even zachtaardig, respectvol en voor iedereen toegankelijk is: de sofrologie.

Omdat het tijd kost om goed opgeleid te zijn en mensen op een veilige en effectieve manier te kunnen begeleiden, zal ik u pas kunnen begeleiden als mijn opleiding is afgerond en mijn certificering is gevalideerd, maar ik kijk er nu al naar uit om u deze nieuwe techniek binnenkort te kunnen aanbieden.

Opleiding

Strategische gesprekshypnose – PTR (reassociatieve trauma psychotherapie) aan het Milton H. Erickson Instituut van België (IMHEB)

www.imheb.be

Aanvullende opleiding :

  • Systemische en strategische therapie, Palo Alto model
  • Oplossingsgerichte therapie (TOS)
  • Voorbereiding op de operatie
  • Stoppen met roken

HypnoBirthing®, Mongan methode (geboorte voorbereiding) bij het HypnoBirthing Instituut.

https://us.hypnobirthing.com
https://hypnonaissance.eu

Sofrologie – Momenteel in opleiding aan de Belgische School voor Dynamische Sophrologie® (EBSD).

www.sophrodynamique.be