« Verlies nooit de hoop. Als de zon ondergaat, verschijnen de sterren. »

Deze paar woorden vatten het concept van persoonlijke ontwikkeling prachtig samen. Evenwicht in het leven, zelfvertrouwen, ontwikkeling van iemands potentieel, zelfverwerkelijking is een persoonlijk proces. Begeleiding tijdens dit proces van zelfontplooiing helpt echter vaak om knopen los te maken die moeilijk alleen te ontwarren zijn.

Hypnose

Hypnose is een zachte en respectvolle techniek waarbij het onbewuste wordt bezocht en gevraagd om zichzelf te bevrijden van blokkades en om hulpbronnen naar boven te brengen om een pijnlijk verleden te desensibiliseren, controle te herwinnen over een gecompliceerde huidige situatie, of zich voor te bereiden op een stressvolle toekomstige gebeurtenis.

Sofrologie

Sofrologie is de combinatie van ademhalingsoefeningen, dynamische bewegingen en visualisaties van het verleden, het heden of de toekomst, die het mogelijk maakt een juist evenwicht te vinden, een zachte harmonie tussen lichaam en geest na een persoonlijk bewustzijn en een autonoom en verantwoordelijk handelen.

Over Anne

Ik kwam in de wereld van “alternatieve” therapieën terecht via de deur van hypnose, ik stelde mijn kennis en ervaring ten dienste van mensen die een moeilijke periode in hun leven doormaakten. Deze zachte, natuurlijke therapieën zijn bovenal zeer doeltreffende technieken, die voor iedereen beschikbaar zijn. Ik begeleid u met ernst en professionalisme in uw zoektocht naar welzijn, om uw doelen te bereiken of om pijnlijke en indringende herinneringen kwijt te raken.

Contact houden